Nugurt på Creative Commons café

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Danmarks første Creative Commons Salon sker d. 27 april fra kl. 19-22 på café Din Nye Ven, Skt. Peders Stræde 34, 1453 København K. Salonen er del af en række uformelle sammenkomster hvor alle, der er interesseret i Creative Commons, mødes, får en drink, og snakker om løst og fast, der har relation til Creative Commons. På grund af Holger-serie er Nugurt inviteret som en af oplægsholderne.

Første salon blev afholdt i San Francisco i 2006, og konceptet har siden spredt sig til en række storbyer verden over. Da det er første gang herhjemme, har vi samlet en række danske og internationale oplægsholdere. Det bliver ret spændende at høre på de andre. Efter de korte oplæg er der åbent for spørgsmål, diskussion og almindelig hygge.

Salonen er en glimrende chance for at møde folkene bag Creative Commons, og en række nytænkende, kreative danskere og udlændinge, som det hedder i invitationen.