Holger og Bogradio kæmper

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

iTunesiTunesFor 14 dage siden stod vores to podcastproduktioner helt i toppen af iTunes som featured news, med HJolger-serien som nummer 2 og Bogradio oppe på plads nr. 4. Det uformelle kapløb mellem vores to store produktioner var ved at kulminere. MEN her i dag har Holger taget føringen og står som nummer 1 i iTunes mens Bogradio er klemt ned til nr. 15. Sidste år blev Holger-serien godt placeret i toppen ved Podcasterprisen og i år er Bogradio nomineret. Gå ind på Bogradio.dk og stem på os. Der er en stor grim annonce på forsiden til formålet.

Holger nr. 1Holger nr. 1