Bogradio kryber mod toppen

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Bogradio er ved at indhente Holger-serien på listen over de mest populære danske podcasts inden for kategorien arts/litterature. Bogradio.dk er en udgivelse fra forlaget Nugurt, som er ved at indhente de superpopulære scener af romanerne vores egne romaner “Holger” og “Viljen til magten”. Disse lå i dag som nummer tre mod Bogradio som nummer 11.

Vores podcast er på internationalt plan på vej opad, trods det nogen begrænsende danske sprog, således at podcasten rangerer på side 2 af listen over podcast arts/litterature bag DR, Oprah, BBC, Cory Dowtorow, Hr. Potter og en del andre gode navne. Bogradio bliver også konstant nævnt som en bemærkelsesværdig nyudgivelse.
Bogradio i iTunesBogradio i iTunesNew ReleasesNew Releases

publisher