Nugurt på Bogforum

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Abelone Glahn, Børsen Mikro, og undertegnede er deltagere på Bogforum på Dansk Journalistforbunds stand 414 klokken 13:00 (oppe på første sal). Vi skal tale om “Ny anderledes markedsføring af bøger”. Jeg skal grundlæggende tale om det, som Nugurt har gjort med Holger-serien.

Fagforeningen har taget det interessante og positive skridt at beskæftige sig med bøger – ikke ud fra en salgsvinkel men ud fra andre vigtige perspektiver. Denne nyskabelse er en understregning af det som alle journalister ved om sig selv og alle de andre: alle går med mindst en genial bog i maven, der bare VIL ud.

Læs hele programmet – mange gode folk og fantastiske emner.

Vores Programpunktet: Stand 414 – første sal – Kl. 13.00-13.30:

Ny og anderledes markedsføring af bøger. Hvad med at potcaste eller downloade en bog gratis? Eller blogge med potentielle læsere? Hvad med at skabe kontakt via Facebook, sms og web? Dan Larsen og hans H.O.L.G.E.R. bøger samt Abelone Glahn, Børsen Micro er i front med ny markedsføring. De fortæller om mulighederne til journalist Hanne Fokdal Barnekow.

publisher