Bogradio går i luften

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Den nye online Bogradio er oprettet af forlaget Nugurt. Alle indslag kan genbruges af enhver, idet det som vores romaner er publiseret under Creative Commons licens. Det betyder, at alle kan bruge indholdet, hvis de bare krediterer og undlader at ændre ved det.

Nugurt starter dette medie på basis af de erfaringer, som de sidste par år med bøgerne “Holger” og “Viljen til magten” har givet. Folk vil meget gerne høre de gode historier om romanerne (og andre bøger), og er mindre interesserede i anmeldelser. Smagsdommeri er et ord, man ofte møder i den sammenhæng. Derfor fortæller Bogradio de “Gode historier om gode bøger”.

Vores erfaringer efter to godt anmeldte romaner er, at bestillinger fra boghandlere har været ganske få – med lidt flere fra online bogbutikker som Saxo. Til gengæld kan en positiv redaktionel omtale i Politiken give langt over 1.000 nye besøgende på bøgernes sider og en tredobling af antallet af modtagere af vor podcast.

Så derfor er der nu et medie med navnet Bogradio.dk – ikke for (kun) at promovere vores egne to romaner, men for at fortælle gode historier og rigtig mange andre gode bøger. Radiostationen er finansieret af annoncer, så vi kan give alt indholdet væk til brugere i boghandler, forlag, blogs, biblioteker, forfattersites, lokalradioer, DR, webbutikker … god fornøjelse.

Bogradio tager fat på Holger-serien i et af de første interviews. Journalist Karen Vistesen interviewer mig om serien og dens baggrund.

publisher