Om at "gøre" et medie selv

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Kan man producere sine egne medier og ikke mindst, kan man leve/overleve på det? I et stort sprogområde som engelsk og et land som USA, hvor folk ikke er så forsigtige, kan det fint lade sig gøre. Men hvad med Danmark og dansk? DR P1 Harddisken tager i denne uge emnet op med afsæt i USA og med landingsbane i Danmark – her hos os i Nugurt. For vi gør-det-selv – hele vejen.

I indslaget, der i øvrigt genudsendes søndag den 11. oktober på P1, kommer vi omkring Holger-serien og DiGiDi, hvor vi har vores online bogbutik samt MobilBillet. Perspektivet i programmet er, at man udmærket (selv i Danmark) kan producere sine egne medier, men at kvaliteten skal være i orden. Jeg får da også lige nævnt, at jeg/vi også giver vores viden videre som konsulenter.