Sagaen vil fortsætte

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Allerede inden den sidste scene af den satiriske saga om den politiske kronprins er udkommet, spørger lyttere og læsere, om serien med Holger og Viljen til magten hermed er afsluttet. Svaret er nej. Holger tager sig lige nu en tiltrængt pause, og som læserne bemærker, står prinsen og Borgerdemokraterne over for et nyt spændende drama.

Den 29.juni dukker de to sidste scener af Viljen til magten op på romanernes hjemmeside www.h-o-l-g-e-r.dk og i iTunes. Dermed er alle bøgernes 350 spændende scener parat til ferienydelse. Tilsammen udgør de over 20 timers gratis underholdning – hvis man altså ikke beslutter sig for at købe papir- eller lydbog.

Mange har spurgt, hvorfor vi giver romanerne væk både som tekst og lyd fra hjemmesiden. Svaret er ganske lige til: det giver opmærksomhed, og folk snakker om bøgerne. Siden 1. december 2007, hvor vi gik i luften, har over 5.000 gæster besøgt os, og mange har hentet mp3-filerne fra vores feeds. Ved Krimimessen i Horsens i foråret 2009 sagde overraskende mange, at de havde læst/lyttet til den via folkebibliotekerne.

Bibliotekerne har været lynhurtige til at reagere på begge udgivelser, og via hjemmesiden vil vi gerne promovere deres udlån. Noget tyder på, at online læserne smutter videre til bibliotekerne for at have bogen i hånden. Boghandlerne er en helt anden sag. De gør intet for at promovere titlerne, selv om der er fuld returret på ikke-solgte bøger. Salg ad de kanaler driver vi selv via den opmærksomhed, vi får online og på biblioteker.