Nugurt sponserer Podcasterprisen

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

I lighed med sidste år sponserer Nugurt Podcasterprisen. Sidste år forsøgte vi ikke selv at blive nomineret, men det gør vi i år. Selv om vi giver podcasten med romanerne “Holger” og “Viljen til magten” gratis til interesserede som podcast, producerer vi lydbøger i højkvalitet af materialet. Det er selvfølgelig for at skabe salg af både papir- og lydudgaver, men samtidig giver det os tiltrængt synlighed. I de første par uger efter udgivelsen af “Viljen til magten” kom der 50 gange så mange gratis lyttere som antal af bogsalg (vi taler ikke om millioner).

publisher