iTunes følsomt site

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

alle podcastsalle podcastsarts podcastsarts podcastsarts/literature podcastsarts/literature podcasts

iTunes er følsom for brugernes aktiviteter. Her den 31.3.09 er Holger+Viljen til magten helt oppe som nummer tre for alle danske podcasts. Vi var over en række super-populære DR-podcasts. Tilsvarende lå vi højt oppe under “Arts” (nummer tre) og blev topfeatured, og endelig i underkategorien arts/literature var feeden helt i top.

Vi har ikke selv indsigt i, hvorfor ratings rykker fra time til time, udover at de tydeligvis at være tæt forbundne med brugeres aktive interesser. Her i weekenden fik den nye roman Viljen til magten en god anmeldelse i Berlingske Tidende. Det var midt under Krimimessen i Horsens. Antallet af abonnenter på vores podcast feed steg med næsten 30 procent – selv om ikke alle gik via iTunes. Kom bare an – der vil være over 100 scener mere at hygge sig med i den kommende tid :-)