Så er vi ude på lydbogen.com

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Romanen Holger, der varer 14 timer og 35 minutter, er nu ude på det velansete Lydbogen.com. Samme lydbogsforlag leverer også produkter til bibliotekerne (ja, de første er købt) via Audioteket. Bibliotekerne benytter lidt andre formater. Hvis du vil vide, hvilke biblioteket har lydudgaven, så brug Bibliotek.dk. Dette opslag skulle give listen over dem.

Holger på lyd er indtalt af forfatteren, hvilket virkelig mange læsere værdsætter. Dan Larsen (moi) har tidligere oplæst en del af den slags og har arbejdet både som professionel stemme og radio- og TVreorter ved DR siden 1974 – som free lancer det meste af tiden.

publisher