Tre online medier på to uger

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/chrlar/Websites/nugurt.dk/includes/unicode.inc on line 311.

Gennem vores projekt Blog by Blog har vi i de sidste to uger skudt tre nye online medier i gang. De sådan set lidt for vores egen skyld. Nugurt beskæftiger sig meget med medieudvikling, og vi er specielt interesserede i nichemedier. Så derfor nedkom vi (med fødselshjælp fra vores Drupal-haj “Tiburón”) i denne uge med dette og de to, som jeg omtaler nedenfor.

Det første var Borgerdemokrati, der allerede er godt i gang med at få læsere. Bloggen drejer sig om forskellige sider af folkelige tilkendegivelser af mening – herunder borgerjournalistik. Det danske valg har selvfølgelig fået lidt omtale, men målet er at skrive om interessante ting i hele verden. Vi har derfor også lavet en lille linksamling, som kan være nyttig.

Det næste medie var bloggen for yours truly, Dan Larsen. Jeg har beskæftiget sig med online medier siden 1983 og blev mobbet – ikke mindst af mig selv – til langt om længe at skrive om de ting, der fanger min interesse. Jeg er ejer af Nugurt, men det er altså ikke firmating, der publiceres der.

publisher